Fördelaktigt att gå en kurs i UGL i Göteborg

UGL, eller “Utveckling av Grupp och Ledare”, är en svensk ledarskapsutbildning som har sina rötter hos Försvarsmakten. Detta är en utbildning som vänder sig till såväl chefer som andra medarbetare. Utbildningen är upplagd som en fem dagar lång kurs där grupper på 8-12 personer deltar.

Detta är faktiskt en av de mest populära ledarskapsutbildningarna som vi har här i Sverige. Så om du befinner dig på västkusten bör du överväga att söka dig till en kurs i UGL i Göteborg. Fortsätt att läsa för att få mer information om utbildningen och de olika platser där du kan gå denna!

Utbildningen syftar till att utveckla dina färdigheter som ledare och gruppmedlem

Utbildningen Utveckling av Grupp och Ledare är en kurs som är tänkt att utveckla dina färdigheter som ledare samt hjälpa dig att utvecklas som person. När du går en kurs i UGL i Göteborg får du möjlighet att utsätta dig för situationer som du kan komma att stöta på i det verkliga livet. Du får en bättre förståelse för gruppdynamik, processer för beslutsfattande, kommunikation och konflikthantering.

Utbildningen har en unikt struktur som gör det möjligt för dig att dra lärdomar från flera olika perspektiv. Detta då du tussas samman med deltagare med olika bakgrunder. Denna intensiva kurs kan därmed ge dig en rik inlärning på en relativt kort tidsperiod.

Här kan du gå en kurs i UGL i Göteborg

Det finns flertalet platser där du kan välja att gå en kurs i UGL i Göteborg med omnejd. Alla de olika platserna bjuder på en unik miljö som främjar inlärningen. Några exempel på dessa är:

  • Lökebergs Pensionat. Denna plats är belägen nära kusten och ligger 30 minuter från Göteborg. Därmed bjuder den på en lugn miljö utan de störande ljud som man förknippar med stadsbilden.
  • Gottskär Kurs & Konferens. Denna kursgård är belägen på Onsalahalvön och har moderna anläggningar samt en fantastisk restaurang.
  • Två Skyttar. Detta är en nyligen etablerad kursgård som är belägen en timmes bilresa från Göteborg.
  • Björkhaga Hotell i Mullsjö. Denna plats är känd för sina vackra omgivningar och har nyligen renoverats.